Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti in domeniul productiei media, echipa formata in anul 1996.

Langa experienta si profesionalismul puse la dispozitia clientilor nostri, am adaugat intotdeauna daruire si perseverenta in gasirea solutiei optime pentru fiecare client. Oferim servicii pentru evenimente festive (nunti, botezuri, aniversari, petreceri private) dar si pentru filme de prezentare, spoturi publicitare, lansari, promotii, filme documentare, etc.

Ne mandrim cu faptul ca nu oferim pachete standard de servicii pentru evenimente. Serviciile noastre se unesc in pachete personalizate adecvate fiecarei comenzi, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial.

Serviciile oferite

Fotografiile si filmul video sunt singurele marturii palpabile ale evenimentului care pastreaza amintirea acestuia pentru totdeauna.

Pe langa filmarea executata cu echipamente performante, montajul profesional asigura unicitatea si perfectiunea filmului rezultat. Ne straduim in permanenta sa alaturam tehnica si experienta noastra cu preferintele si asteptarile clientilor.

Fiecare eveniment trebuie sa fie unic. O nunta nu este acelasi lucru cu o prezentare de firma, deci grafica pentru filmul unei nunti va fi total diferita de cea a unui film de prezentare - daca n-am face decat sa unim pur si simplu imaginile filmate pentru o nunta, sau alt eveniment ar rezulta o prezentare seaca si lipsita de emotie. "Fluturasii din stomac" pe care ii simt indragostitii nu vor fi prezenti pe ecran, dar sigur vor fi sugerati cu finete si chiar umor! La fel cum prezentarile de firme si filmele documentare isi vor respeta si evidentia in mod adecvat subiectul.

Indiferent de progresele tehnice, amintirea oricarui eveniment fericit se reflecta cel mai bine intr-un album foto. In functie de preferintele clientilor, executam fotografii pe suport analog (film foto) sau digital. Acestea sunt arhivate si pe DVD. La cerere, executam prelucrarea artistica a fotografiilor.

Astfel, va oferim:
• Productie video&foto
• Sonorizare
• Decoratiuni baloane
• Aranjamente sala
• Aranjamente florale
• Invitatii

Link-uri utile

• Link 1
• Link 2
• Link 3

 
 
 
 

Contact

Video Center

Sibiu, Al. Infanteristilor bl. 2, Ap. 18
Telefon fix: +40 369 40 11 53
Mobil: 0744/641620
Email: office@videocenter-sibiu.ro