Productie video si foto

Fotografiile si filmul video sunt cam tot ce ramane dupa ce se trage cortina si se sting luminile.

Da, avem echipamente performante.

Da, este adevarat, folosim aparate foto fara buton AUTO.

Da, avem cameramani si fotografi atenti si seriosi, si toti au simtul umorului.

Da, intotdeauna ascultam si comentam si folosim ideile starurilor din film. (Nimeni nu a fost vreodata ranit in timpul filmarilor).

Da, avem intotdeauna timp sa stam la povesti cu clientii. Chiar si la sedintele foto.

 

Sonorizare

Atmosfera inseamna mai mult decat aerul pe care il respiram. Mai ales la un party.

Facem zgomot de calitate la petreceri inca din era casetelor audio. Acum echipamentele de sunet ultra-mega-super-performante fac totul simplu, daca DJ-ul stie butoanele potrivite. Si le stie.

Repetam, sa se inteleaga: Echipamente de sunet performante, lumini dinamice si/sau efecte ambientale. baza muzicala diversificata, echipament karaoke, asistenta tehnica sunet, DJ profesionisti – sa inceapa petrecerea !

 

Decoratiuni si aranjamente sala:

Indiferent de spatiul in care se va desfasura evenimentul, acesta poate fi amenajat in ton cu ocazia festiva: imbracarea scaunelor in saten/tulle, elemente decorative (sfesnice, suporturi pentru flori, arcade, stalpi etc), pot fi folosite atat in spatii interioare cat si exterioare, pentru crearea atmosferei adecvate momentului. (galerie foto – aranjamente)

Invitatii de nunta

Invitatiile de nunta, departe de a fi doar hartii colorate, ii reprezinta pe miri si in acelasi timp sunt pentru oaspeti prima imagine a nuntii  –  mirii pot alege in functie de stilul si personalitatea lor, imaginea perfecta: clasica, eleganta, extravaganta, amuzanta. Prezentam peste 200 de modele de invitatii (hartie satinata, carton embosat sau imprimat, calc, hartie parfumata etc.), precum si un mare numar de texte care pot fi modificate si personalizate. Inscriptionarea este gratuita.